Despre noi

Partenerul de nădejde în amenajarea casei tale  ”CINE SUNTEM?”

EMPA: este o societate comerciala a SC. ADITAB CONSULT ZALAU S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Zalau, STR:Garii, Nr:1, jud. Salaj, avand numar de ordine in Registrul ComertuluiJ31 /738 /2017 , cod unic de inregistrare fiscala 38307836.

Este un concept de magazin online care aduce în atenția clienților cele mai noi tendințe în amenajarea băilor și bucătăriilor, eliminând impedimentul unui buget prea ridicat. Colecțiile noastre de obiecte sanitare se adresează celor care doresc să aducă in prim plan inovația și excelența în amenajările interioare.

Acest concept sa creat in urma dorintei de a oferii celor din jurul nostru produse de calitate si  o gama  larga de baterii pentru lavoar, chiuveta bucatarie, cada, bideu si dozatoare de sapun. Bateriile noastre sunt realizate din materiale de cea mai buna  calitate: capetele sunt din ceramica, corpul din alama iar integral sunt acoperite cu un strat triplu de crom. Datorita acestui fapt, pe langa durabilitate, bateriile noastre se vor potrivii perfect in orice design.

Gama noastră de produse vă permite să vă echipați baia cu elemente precum: paravane, cabine de duș, uși încastrate, panouri de duș, seturi incastrate, dușuri cu efect de ploaie, baterii, rigole liniare, ceramică sanitară etc.

Ne asigurăm că ne îmbogățim sistematic oferta cu articole noi, caracterizate prin valori estetice și funcționale ridicate.

Suntem deschiși la orice sugestii și propuneri – prioritatea noastră este satisfacția clienților și satisfacerea celor mai sofisticate așteptări. Garantam o gamă largă de produse pentru baie, sfaturi profesionale și servicii prietenoase.